fbpx
Пон – Съб 9:00 – 18:00 +359.896.500.023

За нас

Защо точно нас?

Нашата мисия и цел е с много любов, внимание и вдъхновение да Ви помогнем да осъществите мечта и да преживеете трансформиращи емоции с пътуването си.
Ние организираме бавни пътешествия в малки групи по популярни и автентични места; селектираме най-интересните и качествени екскурзии до далечни дестинации. Проектираме Вашето индивидуално пътуване, спрямо Вашите изисквания, нужди и очаквания.
Имаме грижата да подбираме изключително прецизно партньорите си, на които да Ви поверим, за да бъдете спокойни за всичко.
На нас можете да разчитате за създаване на индивидуални програми и маршрути, както и за резервации за самолетни билети, атракции, хотели и трансфери в цял свят, корпоративни услуги.
Ние сме до Вас, за да Ви съдействаме приятелски и професионално с всичко необходимо за едно обогатяващо преживяване!

Нашата история

Началото и пътят

„Сателит-ЕС” ООД е основана през далечната 1993 г. като туроператор и туристически агент. През годините, фирмата се утвърждава като сигурен и лоялен партньор за цялостно организиране на международни и национални бизнес и спортни събития: конгреси, конференции, тиймбилдинги, участия на изложения и панаири; европейски първенства по кану-каяк в Пловдив, предолимпийска подготовка на националните отбори по гребане и вдигане на тежести на САЩ, Колумбия и Полша, организирани и индивидуални екскурзии у нас и в чужбина. „Сателит-ЕС” ООД е била дългогодишен член на Управителния съвет на Съвета по туризъм-Пловдив.


Нова посока

ТРАНСФОРМАЦИЯТА И ФИЛОСОФИЯТА

От 2017 г. „Сателит-ЕС” ООД е с обновена визия и разширена концепция. Запленени от философията за насладата от бавния живот, решихме да обогатим дейността си с нестандартни бавни пътешествия по популярни и не толкова популярни места, наситени и обогатяващи екскурзии и незабравими преживявания. Вярваме, че пътуването без бързане и стрес, е най-пълноценният начин да оценим многообразието и красотата на света, да се докоснем до паралелни реалности, да се свържем с различието на хората и културите, да вкусим от автентичния им начин на живот, да откриваме у себе си неподозирани емоции, чувства и усещания. Пътешествията и екскурзиите, които предлагаме, са ориентирани към хора с авантюристичен дух, позитивни и отворени към света, търсещи и приемащи другите и трансформиращи себе си.

Ще се радваме да си поговорим!

Обадете ни се